Mogelijkheden

Bij Loonen Vergulders kunnen we u op diverse manieren van dienst zijn. Op uw verzoek kunnen wij een object vergulden met bladgoud, bladmetaal of bewerken met goudverf.

Heeft u ook een project dat u de mooie glans van bladgoud wilt geven? Wij gaan graag met u in gesprek!

Om u een impressie te geven van de verschillende mogelijkheden met hun uitstraling vindt u hieronder de meest gevraagde kleuren afgebeeld. Uiteraard krijgt u na persoonlijk contact een gericht advies.

Let op! Kleuren zoals weergeven op de website kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Bladgoud voor buitentoepassing

Voor buiten adviseren wij altijd de volgende keuze: Dubbel torengoud 23,75K.

Bladgoud voor binnentoepassing

Voor binnen hebben we 3 prachtige kleuren: 22 karaat oranje goud, 23 karaat dukaten goud en 23,75 karaat rozenobel goud.

Oranje goud

dukaten goud

rozenobel goud

Andere opties binnen het kleurenpalet om te vergulden

En er zijn nog meer kleuren en opties van goud in het kleurenpalet. Om er een paar te noemen: Wit goud 12K, Groen goud, Citroen goud, Rood goud. Hier hebben wij geen voorbeeldstalen van staan.

Alternatieven / edelmetalen

In plaats van bladgoud, kan er ook gekozen worden voor een ander product met de uitstaling van goud of een ander edelmetaal. Bladmetaal en Imitatiegoud goud 2,5 en Aluminium en koper, geschikt voor het vergulden op grotere oppervlakken.

Imitatiegoud

Aluminium

Koper

Voor de decoratieve sfeer is er goudverf die voor buiten en binnen kan worden toegepast. Er zijn 7 kleuren: Zilver, Brons, Koper, Messing, Bleekgoud, Rijkgoud, Oud goud.

(Op grotere oppervlakken, zoals gladde muren, ontstaat er streepvorming).

Neem gerust contact met ons op samen om de voor u passende mogelijkheden voor het vergulden te bespreken.

Onze meest actuele en recente werken kunt u vinden onder pers

RECENTE PROJECTEN

Aan het Dominicanenplein in hartje Venlo ligt Domani: een middeleeuwse kapel, gebouwd in de 15e eeuw, die ook bekend staat als Kapel Mariaweide. De prachtige oude kapel is sinds september 2007 het decor voor culturele evenementen. Zoals voor veel oude gebouwen het geval is, was ook Domani aan een renovatie toe. Namens Verkoelendak Nederland mochten wij de haan van deze oude kapel restaureren.
Dit hebben wij met veel plezier gedaan.
De haan is ondertussen weer teruggeplaatst op de toren door Verkoelendak.

#bladgoud #vergulden #restauratie #www.loonenvergulders.nl #norisbladgold #goldleaf #blatgold #gilding #verkoelendak #domani #venlo
...

GEREALISEERDE PROJECTEN