METAAL, HOUT OF STEEN

Wij hebben ons de techniek van het vergulden met bladgoud zo eigen gemaakt dat er bijna geen enkel materiaal is dat we niet kunnen vergulden. Of het nou gaat om het vergulden van metaal, hout of steen, het is allemaal mogelijk. Wij kunnen zelfs complete muren in uw interieur vergulden voor een bijzondere en luxe uitstraling. Op deze pagina kunt u verschillende foto’s vinden van werk dat wij hebben uitgevoerd op het gebied van het vergulden van voorwerpen en interieur objecten. 

Hier kunt u en greep zien uit het werk dat wij reeds hebben geleverd en wellicht inspiratie opdoen voor ideeën binnen uw eigen interieur. Wij geloven dat ieder project en iedere klant uniek is en leveren altijd maatwerk. Mocht u vragen hebben over een te vergulden object kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Onze meest actuele en recente werken kunt u vinden onder pers

RECENTE PROJECTEN

Aan het Dominicanenplein in hartje Venlo ligt Domani: een middeleeuwse kapel, gebouwd in de 15e eeuw, die ook bekend staat als Kapel Mariaweide. De prachtige oude kapel is sinds september 2007 het decor voor culturele evenementen. Zoals voor veel oude gebouwen het geval is, was ook Domani aan een renovatie toe. Namens Verkoelendak Nederland mochten wij de haan van deze oude kapel restaureren.
Dit hebben wij met veel plezier gedaan.
De haan is ondertussen weer teruggeplaatst op de toren door Verkoelendak.

#bladgoud #vergulden #restauratie #www.loonenvergulders.nl #norisbladgold #goldleaf #blatgold #gilding #verkoelendak #domani #venlo
...

GEREALISEERDE PROJECTEN